Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziler Darende ilçesini gezdi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri Darende ilçesini gezdiler.

        Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Halit Ziya Öztürk ve yöneticileri Darende ilçesinde Somuncubaba, Tohma Kanyonu, Tanıtım Merkezi, Hasan Gazi Türbesi ve Şehitliği ile Günpınar Şelalesini gezdi. Gaziler, doğa harikası bir ilçeyi gezmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken daha sonra Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'in misafiri oldular.

        Eser burada yaptığı konuşmada, "Gaziler bizim baş tacımız, biz onların her zaman emrindeyiz. Memleket için büyük mücadele verdiler, kendilerine ne kadar minnet duysak azdır. Kendilerini Darende'de ağırlamaktan mutluyuz. Her zaman emirlerinde olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz" diye konuştu.

        Muharip Gaziler Malatya Dernek Başkanı Halit Ziya Öztürk ise kendilerini Darende ilçesinde ağırlayan Eser'e teşekkür ederek, "Belediye başkanlığına ve bizlere vermiş olduğunuz değerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz'' şeklinde konuştu.

        Karşılıklı plaket takdimi sonrası Belediye Başkanı Eser misafirlerini öğle yemeğinde ağırladı.

        (İHU-BRN-Y)

        04.11.2016 15:10:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler