Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den terör saldırısına kınama

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, Bağlar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ek binasına yapılan terör saldırısını kınadı.

        İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bombalı araçlı terör saldırısı ile Emniyet Müdürlüğü ek binası olmak üzere, çevrede birçok işyeri ve konut ciddi anlamda tahrip olup kullanılamaz hale gelmiştir. Bundan öncede terör örgütünün gerçekleştirdiği eylemlerde en fazla sivil vatandaşın can ve mal kaybı yaşadığı aşikardır. Korku hegemonyası ile vatandaşı sindirmeye çalışan terör örgütü, dün olduğu gibi bundan sonrada asla başarıya ulaşamayacaktır. Acımızı büyük. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Halkımızı provokatif eylemlerine karşı sağduyuya davet ediyoruz" denildi.

        (İHA-MP-Y)

        04.11.2016 15:28:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler