Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Tavlıdan, Bayramiç'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Sedef Topçu

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Valisi Orhan Tavlı Bayramiç'te bir dizi ziyarette bulundu.

        Vali Orhan Tavlı ilk olarak hükümet konağına gelerek ilçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Sadettin Arslan, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ufuk Erikli, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpinar ile birlikte kaymakamlık makamında görüştü. Daha sonra, Bayramiç Belediyesine geçen Vali Tavlı, Belediye Başkanı Sadettin Arslan'dan belediye ile ilgili bilgi aldı.

        Ardından Vali Tavlı, Bayramiç Öğretmen Evi Lokalinde muhtarlarla yemekte bir araya geldi. Yemekte yaptığı konuşmada Vali Tavlı, "Devletin, millete dokunan en önemli aktörleri olarak, sizlerle de bir araya gelmek bizim görevimiz. Özellikle mahallenizde, köylerinizle ilgili sorunları ve önerilerinizi dinlemek istiyorum" dedi. Toplantıda muhtarlar iletmek istedikleri sorunlarını ve çözüm önerilerini Vali Tavlı'ya anlattı.

        Ardından Vali Tavlı, Mehmet Akif Ersoy'un doğduğu ve çocukluk yıllarının bir bölümünün geçtiği ve müzeye dönüştürülen evi gezdi. Burada Vali Tavlı, müze görevlisi Uğur Güven'den, İstiklal Marşı'nın yazarı milli şair Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale Savaşlarını anlatan şiirini dinledi ve Ersoy'un hayatını anlatan kısa bir sunum izledi. Müzeyi gezen Vali Tavlı, Ersoy'un babasının imamlık yaptığı Karşıyaka Camiinde gezerek caminin kuruluşu ile ilgili bilgi aldı.

        Vali Tavlı daha sonra ilçeden ayrıldı.

        (MY-GD)

        04.11.2016 16:31:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler