Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğreniyorum öğretiyorum üretiyorum projesi kapanış toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından yürütülen "Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum" projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

        Toplantıya Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ve eşi Necla Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit Temir, Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. Ali Aydın, Üniversite Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Pala, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris TÜREL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Halil Tuğluk, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju Teker, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve siyasi parti temsilcileri, milli eğitim müdürlüğü AR-GE uzmanları, okul müdürleri, üniversite akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

        Toplantı Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Erdem Hilal'in kapanış toplantısını takdim konuşmasının ardından Proje Yürütücüsü ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

        Proje Yürütücüsü ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin yaptığı sunumda proje aşamasında neler yapıldığını anlatarak, "Orta öğretim öğrencilerine yönelik ilçelerden Adıyaman merkeze yüzme kursları için birer hafta süreli öğrenci transferleri, okullara yönelik sırt çantası ve kırtasiye seti dağıtımları, ses yarışmaları, atletizm müsabakaları, resim, şiir, hikaye, kompozisyon ve bilgi yarışmaları ve sergileri, satranç eğitimleri ve satranç seti dağıtımı, baskı süblümasyon eğitimleri, sinema gösterimleri içeren ödüle dayalı program ve faaliyetlere geniş bir şekilde yer verilmiştir. Aile ziyaretleri kapsamında ilçe kaymakamları, belediye başkanları, milli eğitim müdürleri ve kanaat önderlerinin katılımı ile proje ekibi ile 250 aileyi ziyaret ettik. Okul-aile işbirliği, aile-öğrenci iletişim ve ilişkileri konularında eğitimler verdik ve 6 ilçe milli eğitim müdürlüklerine toplam 10 ton boya dağıtımı yaptık. Proje kapsamında Adıyaman iline bağlı Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Samsat, Sincik ve Tut ilçeleri olmak üzere toplam 6 ilçede gerçekleştirilen faaliyetler içerisinde, 2 bin saat süreli teorik kurs ve etütler, sosyal gelişim seminerleri ve uygulamalı eğitimler, yurtlarda çalışan personel ve öğrencilere yönelik pedagojik eğitimler, köyleri de kapsayacak doğrultuda okul ve aile ziyaretleri, yurtlar ve kurum çalışanlarına yönelik seminerler, 350 kişilik günübirlik şehirler arası gezi programları, 50 kişi kapasiteli ve 8 gün süreli şehirler arası Konya, Antalya, Pamukkale, İzmir, Çanakkale, Bursa ve Ankara, Kayseri, Kahramanmaraş olmak üzere her şey dahil konseptli gezi programı, 9 kişi kapasiteli Yurtdışı Almanya, Luxemburg, Belçika, Hollanda ve sınırdan Fransa teknik ve sosyal gezi gibi faaliyetler gerçekleştirdik. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün referansı ve öncü girişimleri projenin kabulü üzerinde etkili olmuş ve proje süresince her tür maddi ve manevi desteklerini yanımızda görmüş olmanın huzuru ile proje kapanışımızı gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

        Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise yaptığı açıklamada, "Üniversitemizde başarılı projelere imza atılmakta ve kabulü gerçekleştirilen projeler başarılı bir şekilde tamamlanmaktadır. Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzün yürütücüsü bulunduğu Öğreniyorum-Öğretiyorum-Üretiyorum Projesi kapsamında çok güzel faaliyetler gerçekleştirildiğini, ortaöğretimdeki çocuklarımızın mutlu olmasına vesile olunduğunu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Bundan sonra da başarılı projelere imza atılacağına inancım tamdır. Projede ortaya konulan ve başarılı bir şekilde tamamlanan faaliyetler dolayısıyla Proje Yürütücüsü ve Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin ve Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Erdem Hilal hocalarımıza, proje ortaklarımıza ve projelerde iştirakçi olarak yer alan ilçe milli eğitim müdürlüklerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (CK-OE-Y)

        04.11.2016 17:38:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler