Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakan Binali Yıldırım Erzincan'a geliyor

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Başbakan Binali Yıldırım 6 Kasım Pazar günü Erzincan'a geliyor.

        Başbakan Binali Yıldırım, Yardımcısı Veysi Kaynak, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile birlikte 6 Kasım 2016 Pazar günü Erzincan'a gelerek, Et ve Süt Kurumu tarafından Erzincan'a yapılan Beyaz Et Kombinasının ve Türkiye genelinde 33 ilçeye verilen depo sistemli doğalgaz'ın açılışını yapacak.

        Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut konuya ilişkin yaptığı açıklamada tüm vatandaşları Başbakan Binali Yıldırım'ı karşılamaya davet etti.

        Başkan Bulut yaptığı açıklamada; "Başbakanımız Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik Sayın Başbakanımızla beraber saat 10:00'da havaalanına gelecekler. Allah nasip ederse ardından Erzincan'da Et ve Süt kurumunun Erzincan'da yapılmış olan tesisini açacağız. Açılış 10:30 da başlayacak. Açılışın sona ermesiyle Sayın Başbakanımız, bakanlarla beraber Bayburt'a hareket edecek. Daha sonra saat 16.00'da Erzincan'ın Üzümlü ilçesine gidecek. Burada Türkiye genelinde 33 ilçeye verilen depo sistemli doğalgaz'ın açılışını yapacak."dedi.

        (AA-AA-Y)

        04.11.2016 22:35:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler