Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bornova Belediyesine sosyal medyada yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Geleneksel yazılı ve görsel medya araçlarının yanı sıra sosyal medya platformlarını da aktif bir şekilde kullanan Bornova Belediyesi, sosyal medyada erişim rekoru kırdı.

        Bornova Belediyesi, sosyal medya platformlarını etkin bir şekilde kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesaplarını sadece hizmet ve yatırımları anlatmak yerine vatandaşların talep, sorun, öneri ve şikayetlerini de değerlendirip hızlı bir şekilde çözüm üretmek için kullanan Bornova Belediyesi, vatandaşların bu platformlara gösterdiği yoğun ilgiyle erişim sayısında önemli bir düzeye çıktı. Bornova Belediyesinin Facebook hesabı bir haftada 2 milyon erişime ulaştı. Ekim ayının tamamındaki erişim sayısı ise 3 milyonu geçti. @bornovabld hesabı, İzmir ilçe belediyeleri arasında Twitter tarafından onaylanan ilk kamu hesapları arasında yer aldı. Bu hesabı takip edenlerin, Bornova Belediyesinin etkinliklerinden ve duyurularından anında haberdar olabildiği kaydedildi. Bunun yanında sosyal sorumluluk projelerine ilişkin bilgilendirmeler, hava durumu bilgileri ile kan bağışı duyuruları gibi paylaşımlar da Twitter aracılığı ile vatandaşlara ulaştırıldığı bildirildi. Belediye yetkilileri, 0 530 214 50 35 numaralı WhatsApp hattından da 7 gün 24 saat Bornova Belediyesine ulaşabileceği duyuruldu. Bornova Belediyesi @bornovabld isimli Instagram hesabı ile de yoğun ilgi gördü. Yaşar Üniversitesi işbirliği ile yapılan ve ilgi gören Instagram Fotoğraf Yarışmasının ikincisi için hazırlıklar yapıldığı dile getirildi.

        "Çalışmalarımızı daha da geliştirmek için bize güç veriyor"

        Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, belediyenin herkes için daha ulaşılabilir olması amacıyla çalıştıklarını belirterek, "Sosyal medya hem bizim vatandaşlarımıza hem de vatandaşlarımızın Bornova Belediyesi'ne en kısa yoldan ulaşmasını sağlıyor. Başından beri vurguladığımız ortak akıl ilkesinin uygulanmasında en etkili yollardan biri olarak çalışmalarımıza yön veriyor. Bornovalıların bizimle sosyal medya platformlarından yoğun bir şekilde bağlantı kurması, önem verdiğimiz bu alandaki çalışmalarımızı daha da geliştirmek için bize güç veriyor" dedi.

        (HG-Y)

        05.11.2016 11:57:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler