Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe'de caz dolu gece

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi'nin kasım ayı kültür sanat etkinlikleri, Elif Çağlar Quartet'in sahne aldığı caz konseriyle devam etti.

        Birçok prestijli festivalde sahne alarak Türkiye'yi yurt dışında da başarıyla temsil eden Elif Çağlar, grubuyla Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahne aldı. Konserde Çağlar, dünyaca ünlü müzisyenlerinde yer aldığı "Misfit" adını taşıyan albümdeki şarkılarını seslendirdi. Çağlar'ın sehir hayatındaki sorumlulukları nedeniyle hayallerini gerçekleştiremeyen insanların öykülerini de konu edinen şarkıları, dinleyicilerin alkışlarını topladı. Türk müzik tarihinde bir kadın vokalistin tüm söz, müzik ve aranjmanlarını yazdığı ilk albümü yayımlayan Çağlar, bu albümdeki şarkılarını da paylaştı. Çağlar, İngilizce şarkılarına da yer verdiği konserinde güçlü yorumu, etkileyici sesi ve sahne performansıyla müzikseverlerin beğenisini topladı.

        (HB-Y)

        05.11.2016 13:11:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler