Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme'de bisiklet şöleni renkli başladı

        (Fotoğraflı)

        İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - Tüm geliri ihtiyaç sahibi 2 bin çocuğa bisiklet alımı için harcanacak Çeşme Bisiklet Yarışları etkinliği başladı.

        Çeşme ilçesinde, Gran Fondo Bisiklet Yarışları etkinliğinin ilk günü gerçekleştirildi. Etkinlikte, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç da bisiklet kullanırken, isteyen bisiklet meraklıları da bisiklet sürüş etkinliğine katıldı. Bazı bisikletçilerin bisikletlerinin arkasına taktıkları römorka çocuklarını bindirerek katıldıkları Fun Ride etkinliği, yaklaşık 14 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi. Gran Fondo Bisiklet Yarışları etkinliği nedeniyle Çeşme Meydanında çeşitli stantların yer aldığı bir alanda kuruldu. Stantların birisinde ise trainer bisiklet ile 5 dakika pedal çeviren bisiklet meraklıları, spor yapmanın yanı sıra VeloTürk projesine de 10 lira katkıda bulundu.

        (İA-HG-Y)

        05.11.2016 17:13:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler