Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İletişim Fakültesinin yeni öğrencileri üniversitenin diğer yerleşkelerini gezdi

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 1. Sınıf öğrencileri oryantasyon kapsamında yerleşkelerini gezdi.

        Ömer Halisdemir Üniveristesi İletişim fakültesi öğrencileri Yrd. Doç. Dr. Nesrin Canpolat, öncülüğünde Üniversitenin diğer yerleşkelerini tanıma fırsatı buldu. Gezi ile ilgili bilgi veren İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nesrin Canpolat, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ''İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 1. Sınıf öğrencilerine oryantasyon kapsamında üniversitemizin diğer yerleşkeleri gezdirildi. Öğrenciler bu gezi programı çerçevesinde Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu; Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu;;Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu; Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu; Bor Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarını tanıma fırsatı buldular. Bu okullarda görev yapan idari ve akademik personeller tarafından okulların işleyişi, sahip olunan alt yapı, verilen eğitim, okulların öğrencilere sundukları teknik, sosyal ve kültürel imkanlar öğrencilere aktarıldı. Öğrenciler bu oryantasyondan önce üniversitelerinin öğrencilere bu kadar geniş imkanlar tanıdıklarını bilmediklerini itiraf ettiler." dedi.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        06.11.2016 09:46:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler