Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Karaloğlu, Elmalı'da incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Elmalı ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

        Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Elmalı ilçesi'nde muhtarlarla toplantının ardından Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Elmisko Plastik Kasa Fabrikasının açılış törenine katıldı ve incelemelerde bulundu.

        Açılış töreninde konuşan Vali Karaloğlu, çiftçinin işini kolaylaştıracak, giderini azaltacak güzel bir açılışta birlikte olduklarını belirterek, "Açılışı yapılacak tesisi çok önemsiyorum. Türkiye yıllarca kooperatifçilik gelişsin diye çok gayret sarf etti. Özellikle tarımsal kooperatiflerin gelişmesi için devletin çok büyük destekleri oldu. Çok büyük yatırımlar yapıldı. Ama maalesef Türkiye'nin genelinde çok başarılı örneğimiz yok. İstediğimiz seviyede değil. Elmisko Elmalı ve Çevresi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bu iyi örneklerden birisi. Elmisko Başkanı Salih Kurubaş ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Karaloğlu, ilçenin en büyük sorununun da ulaşım olduğunu belirterek "Korkuteli-Elmalı, Elmalı'yı sahile bağlayan Elmalı-Finike ve Kaş bağlantılı yolların bir kısmının ihalesi yapıldı. Bir kısmı yatırım programına alındı. İnşallah bu yatırımlar tamamlandığında Elmalı daha rahat ulaşılan bir merkeze dönüşecek" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Vali Karaloğlu, protokol ile birlikte yaklaşık 2 bin metrekare alana kurulu fabrikanın açılış kurdelesini keserek, kooperatifin soğuk hava deposunda incelemelerde bulundu.

        Vali Karaloğlu, son olarak Abdal Musa Türbesini ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde Elmalı'dan ayrıldı.

        (SM-Y)

        06.11.2016 10:03:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler