Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir MİSİAD Kosovalı heyeti ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Memleketçi İşadamları Derneği (MİSİAD) Balıkesir Şubesi önemli konukları ağırladı.

        Kosova Business Forum Başkanı Levent Buş, Kosova MİSİAD Başkanı Sani Şamlı, Ticaret Temsilcisi Daver Krangisi, MiSiAD Dış Ticaret Başkanı Haluk Karataş, MiSiAD Genel Başkan Yardımcısı Huriye Özener, Balıkesir MİSİAD Şubesi'ni ziyaret ettiler.

        MİSİAD Balıkesir Şubesi'nin Ayvalık'ta bulunan bürosunda gerçekleşen ziyarette, MİSİAD Balıkesir Şube Başkanı Kamil Tutmaz ve şube yöneticileri ile konuk heyet; Edremit, Burhaniye ve Ayvalık Ticaret Odaları ile Kosovalı heyet arasında yapılan ticari anlaşmaları değerlendirdi.

        Toplantıda önceki yıllarda Balıkesir Merkez ve Güney Marmara bölgesinde, iki kardeş ülke arasında başlayan iktisadi ve kültürel ortaklığın MİSİAD'ın girişimleriyle başladığını ve Balıkesir'in Edremit Körfezi Bölgesinde de hız kazandığını hatırlatan Başkan Kamil Tutmaz, bu ortaklıkların Balıkesir'de; Kosova gibi Türk Dünyası'nın diğer kardeş ülkelerle olduğu gibi sağlam temeller üzerinde vücut bulacağına da yürekten inandığını belirtti.

        (SS-EME)

        06.11.2016 14:02:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler