Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pasinler'de TEOG sınavı öncesi deneme sınavı

        (Fotoğraflı)

        Murat Çankaya

        ERZURUM (İHA) - Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü TEOG sınavları öncesi TEOG sınavına girecek öğrencilere deneme sınavı yaptı.

        Erzurum'un Pasinler ilçesinde hafta içi Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl TEOG sınavına girecek öğrencileri için deneme sınavı yapıldı. Yaklaşık 600 öğrencinin girdiği sınavda ilçe başarısının artırılması için yeni deneme sınavlarının yapılacağı bildirildi.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya, "İlçede TEOG sınavına girecek öğrencilerimize sınav öncesi birebir TEOG formatında sınav yaptık. Amacımız öğrencilerimin girecekleri TEOG sınavına hazırlanmalarını sağlamak. Sınav günü karşılaşacakları durum hakkında tecrübe kazandırmanın yanı sıra sınav stresini en aza indirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

        Kaya, yapmış olduğumuz deneme sınavında görev alan tüm idareci ve öğretmenlerimize, sınav organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.

        (MÇ-AT-Y)

        06.11.2016 14:17:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler