Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da sezonun son boğa güreşleri büyük ilgi gördü

        - Boğa güreşi tutkunları kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Çerçioğlu'na yoğun ilgi gösterdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın yaz eğlenceleri arasında önemli yer tutan boğa güreşlerinin 2016 sezonunun son güreşi Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi'nin katkılarıyla İncirliova'nın Akçeşme Mahallesi'nde yapıldı. Bu yıl Akçeşme'de 5.si yapılan boğa güreşleri öğrenciler yararına yapıldı.

        Aydın-Muğla ve İzmir'in önemli yaz eğlenceleri arasında yer alana boğa güreşleri bu hafta sonu İncirliova'da yapıldı. Aydın'da 2016 boğa güreşi sezonunun son güreşi olan güreşlere havanında güzel olmasıyla vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 150'ye yakın boğanın arenaya çıktığı güreşlerde boğalar rakipleriyle amansız mücadele ettiler. Zaman zaman rakiplerinden kaçan boğalar seyircileri heyecanlı anlar yaşattılar.

        Başkan Çerçioğlu'na yoğun ilgi

        Sezonun son boğa güreşinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, boğa tutkunlarına yalnız bırakmadı. Vatandaşların güreş sevdasına Akçeşme'de ortak olan Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çerçioğlu, festivalde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile Topuklu Efe sloganlarıyla karşılandı. Akçeşme Mahallesi Muhtarı Cemal Özbay desteklerinden dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu ve İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'ye teşekkürlerini ifade etti.

        Vatandaşların tezahürat ve alkışlarının eşliğinde alana gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Başkan Çerçioğlu müsabakalarda Büyükşehir Kupasını kazanan Narkoz isimli boğanın sahibine kupasını verdi.

        Akşam saatlerine kadar süren güreşlerde gruplarında dereceye giren boğalara çeşitli hediyeler verilirken, kupa müsabakalarında rakiplerini yenen boğa sahipleri kupa ile ödüllendirildiler.

        (MB-Y)

        06.11.2016 16:04:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler