Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kosovalı girişimci kadınlar Hanımeli Sokağı'nda

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'e çeşitli temaslarda bulunmak için gelen Kosovalı girişimci kadınlar, Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokağı'nı gezerek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

        Hanımeli Sokağı'nın nasıl kurulduğu ve faaliyetleri hakkında Kosovalı kadın girişimcilere bilgi veren Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye, gelen konuklara sokağı gezdirerek kadın üreticilerin yaptığı ürünlerini tanıttı.

        Kosovalı Kadınlar Yardımlaşma Derneği Başkanı Maide Şabani ise, "Eskişehir çok güzel bir şehir buradaki kadın üreticiler çok şanslı sizler gibi belediyeler olduğu için bu tür güzel projelerde ortak işbirliği yapmak istiyoruz" dedi.

        Hanımeli Sokağı'nı gezen Kosovalı girişimci kadınlar, Nar Çiçeği Kadın Kooperatifi'nin hazırladığı el ürünlerinin tadına da bakma fırsatı buldu.

        Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye, gelen misafirlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

        (KÇ)

        07.11.2016 10:40:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler