Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka'da, Atatürk anısına satranç turnuvası

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        İZMİR (İHA) - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78. yıl dönümünde Karşıyaka ilçesinde "Ata'ya Saygı Satranç Turnuvası" ile anılacak.

        Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 78. yıl dönümünde anlamlı etkinliklere imza atacak olan Karşıyaka Belediyesi, Atatürk Haftası kapsamında özel bir turnuvaya da imza atacak. Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi işbirliğinde organize edilen "Ata'ya Saygı Satranç Turnuvası", 12-13 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda yapılacak.

        8 yaş ve üzeri herkese açık olan turnuvaya 10 Kasım Perşembe gününe kadar, Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği'nin izmir.tsf.org.tr adresli internet sitesinden kayıt yaptırılabilecek. İki gün sürecek turnuvanın ödül töreni de 13 Kasım Pazar saat 17.30'da gerçekleşecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "10 Kasım'ı ve beraberindeki haftayı Ulu Önderimiz Atatürk'e adayacak ve anlamlı etkinliklerle bu büyük insanı bir kez daha anacağız. Başta çocuklarımız olmak üzere, tüm Karşıyakalıları satranç turnuvamıza bekliyoruz" dedi.

        (ÖA)

        07.11.2016 10:45:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler