Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka'da Yılmaz Özdil izdihamı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Son kitabında Atatürk Türkiyesi'nin adamlarını yazan ve büyük beğeni kazanan Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil, Karşıyaka'da okurlarıyla buluştu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da 'Adam' kitabında kendisine yer veren Özdil'e kitabı imzalatarak teşekkür etti.

        Yılmaz Özdil son kitabı 'Adam'ın imza günü için geldiği İzmir'in Karşıyaka ilçesinde büyük ilgi gördü. Okurlarının yoğun ilgi gösterdiği Özdil'in, Kırmızı Kedi Kitabevi'nin Çarşı içindeki şubesinde gerçekleştirdiği İmza Günü organizasyonu adeta izdihama dönüştü. Kitabını imzalatmak için sabah saatlerinden itibaren sıra bekleyenler, yaklaşık bir kilometrelik kuyruk oluştururken, 8 saat boyunca imza dağıtan Yılmaz Özdil, Kitabevi önüne akın eden sevenleriyle kucaklaşarak bol bol fotoğraf çektirdi.

        Akpınar teşekkür etti

        Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Adam kitabında kendisine de yer veren Yılmaz Özdil'i ziyaret ederek kitabı imzalattı. Akpınar, "Sayın Özdil'e, bu değerli eserinde bana da yer verdiği için teşekkür ediyorum. Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras Adam kitabıdır. Onur duydum, gururlandım" dedi.

        Kırmızı Kedi Kitabevi Sahibi Haluk Hepkon da imza gününe ilgi gösteren tüm Karşıyakalılara teşekkür etti.

        (SC-Y)

        07.11.2016 11:48:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler