Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı

        - 10 Kasım'da Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı yapılacak

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nın 1'inci oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar'daki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nin 10 Kasım'da açılışını yapacaklarını duyurdu.

        Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nın 1'inci oturumda 11 gündem maddesi görüşüldü. Başkan İmamoğlu, 10 Kasım'ın yaklaştığını belirterek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla andıklarını ifade etti. 10 Kasım'da Gürpınar'da bulunan Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışını yapacaklarını belirten İmamoğlu, "Bir annenin dünyayı nasıl değiştirebileceğine büyük bir kanıt." dedi ve merkeze Zübeyde Ana'nın ismini vermekten onur duyduklarını söyledi. İmamoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü de şimdiden kutlayarak tüm öğretmenlere minnet duyguları içinde olduğunu aktardı.

        Toplantıda, gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce AK Parti Meclis Grubu, 5 sözlü önerge meclise sundu. 1'inci önerge oy birliği ile kabul edilirken, 5'inci önerge oy çokluğu ile reddedildi. 2,3 ve 4'üncü önergeler hakkında da kamuoyu bilgilendirildi. CHP Meclis Grubu tarafından verilen 1 sözlü önerge meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Önergelerin görüşülmesinin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlk 8 madde oy birliği ile 9'uncu gündem maddesi ise oy çokluğu ile meclisten geçti. Meclis sonunda eklenen 2 gündem maddeleri ise oy birliği ile kabul edildi. Meclisin 2'nci oturumu 11 Kasım Cuma saat 10.00'da yapılacak.

        (EY-MK-Y)

        07.11.2016 13:04:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler