Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köprübaşı'nda mezarlık yolları yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Vatandaşların daha rahat bir yaşam sürmeleri için çalışmalarını il genelinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'na bağlı Temrek Mahallesi Çamyurdu mezarlık yoluna kilit parke taşı döşedi. Çalışmayla vatandaşlar mezarlık ziyaretlerinde yazın tozdan, kışın ise çamurdan etkilenmeyecekler.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde mezarlık yollarında ve içerisinde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarına gerçekleştirecekleri ziyaretleri kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışmayla yolu bozuk olan Köprübaşı'na bağlı Temrek Mahallesi Çamyurdu mezarlık yolunda da kilit parke taşı döşendi. Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatıyla hassasiyet içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, "Özellikle yağışların etkisiyle kış aylarında mezarlık ziyaretleri bir hayli zorlaşıyordu. Bu nedenle ekiplerimiz Çamyurdu mezarlık yolunda yoğun şekilde gerçekleştirdikleri çalışmaların ardından kısa sürede kilit parke taşlarını döşedi. Bundan sonraki süreçte vatandaşlarımız mezarlık ziyaretlerinde yazın tozdan, kışın ise çamurdan etkilenmeyecekler" dedi.

        (SC-Y)

        07.11.2016 13:31:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler