Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencileri Ata'sını andı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - İncirliova Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Cumhuriyet ve Atatürk" konulu anma programı beğeni topladı.

        İncirliova Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda sergilenen "Cumhuriyet ve Atatürk'ü Anma" gösterisi "Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık" fotoğrafının kurgulanmasıyla başladı. Fotoğraftaki her karakterin cumhuriyetin değerlerini anlattığı, ayrıca şiirlerin ve koronun da bulunduğu gösteride "Yörük Ali Efe" oyunu da izleyenlerden tam not aldı.

        Gazetecilik Kulübü öğretmenleri Fazilet Eser ve Aylin Aydın'ın yönetiminde hazırlanan "Cumhuriyet ve Atatürk" temalı gazetenin davetlilere armağan edildiği gecenin hazırlanmasında edebiyat öğretmenleri Özgür Özenir, Emel Birincioğlu, müzik öğretmeni Ceyda Yörük ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Arife Mitat etkin olarak görev aldı.

        (MB-Y)

        07.11.2016 14:07:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler