Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası kışa hazır

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi kış mevsimine yönelik yaptığı hazırlık çalışmaları kapsamında bünyesine kattığı kar küreme makinesi ve tuzlama makinesi ile kışa hazırlanıyor.

        Dilovası Belediyesi yaklaşan kış mevsimi nedeniyle vatandaşların mağdur olmamaları için daha seri bir şekilde kar temizliğini yapabilmek için kar küreme makinesi ve tuzlama makinesini araç parkuruna katarak kış hazırlıklarına başladı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Önümüzdeki kış aylarında kar yağışı sebebiyle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için araç parkuruna , kar küreme ve tuzlama araçlarını belediyemiz araç parkuruna kazandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğumuz Kar Timi yeni araçların yanı sıra unimod, greyder ile karla mücadele edecek. Yolların kapanmaması ve buzlanmanın önlenmesi için 24 saat görev yapacak ekiplerimiz, Dilovası'nda ana arterler başta olmak üzere köy yollarında da devamlı çalışma yapacak. Yeni bünyemize kattığımız makinelerimizle inşallah güzel bir kış geçirecek ve yollarımız hep açık olacaktır" dedi.

        (GY-Y)

        07.11.2016 14:07:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler