Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kitap okuyarak kitap kazandılar

        - Esenler Belediyesi'nden kitap okuma yarışması

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenler Belediyesi tarafından Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

        Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 9 - 15 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında çocukların dünyasında kitaplara yer açmak ve kitaplarla çocuklar arasında anlamlı bir bağ kurmak amacıyla kitap okuma yarışması düzenledi. Esenler Belediyesi Yavuz Selim Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen yarışmaya, Dr. İlhami Faydagör Orta Okulu öğrencileri katıldı.

        Yarışmaya katılan 40 öğrenci, yaklaşık 2 saatlik bir okumanın ardından Türkçe öğretmenleri Betül Tarhan'ın sorduğu soruları cevapladı. Sorulara doğru cevap vererek yarışmada dereceye giren öğrencilere klasik kitaplar serisi hediye edildi.

        (EY-Y)

        07.11.2016 14:08:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler