Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkmendağı Yıldırım Beyazıt Tugay Komutanı Özcan'a teşekkür

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Türkmendağı Yıldırım Beyazıt Tugay Komutanı İzzet Baldır, Türkmen kardeşleri için kanlarının son damlasına kadar savaşacaklarını söyledi.

        Türkmendağı Yıldırım Beyazıt Tugay Komutanı İzzet Baldır, Niksar'dan yapılan yardımlardan ötürü Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. İzzet Baldır'a ziyarette mücahitlerin yanı sıra Niksar Ülkü Ocağı Başkanı Sebahattin Abak, Hüseyin Gündoğdu ile yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

        Ziyarette konuşan Türkmendağı Yıldırım Beyazıt Tugay Komutanı İzzet Baldır yapılan yardımlardan ötürü Niksar halkına minnettar olduklarını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti devletinin her zaman kendilerine destek sağladıklarını belirten Bandır, Niksar'ın bu konudaki hassasiyetin daha fazla olduğunu söyledi. Niksar Ülkü Ocağı ile Niksar Belediyesinin böyle bir hassas konuda kenetlenmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten İzzet Bandır, kanlarının son damlasına kadar Türkmen kardeşleri için savaşacaklarını söyledi.

        Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise yaptığı açıklamada, kardeşlerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Başkan Özcan yaptığı konuşmada, "Niksar Ülkü Ocakları Türkmen Dağı'yla alakalı yardım kampanyası düzenlediklerini söylediler. Bizden bu konu hakkında destek istediler. Bizler her zaman yardıma hazır olduğumuzu kendilerine ilettik. Bizler ne yardım yaptık isek Niksarlı hemşehrilerimiz adına yaptık. Her zaman da yardım etmeye hazırız. Çünkü biz öyle bir milletiz ki, nerede bir mazlum, nerede yardıma muhtaç bir el var hiçbir zaman boş çevirmedik. Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Kardeşliğimiz bir ömür devam edecek" dedi.

        (SÖZ-SLH-Y)

        07.11.2016 14:21:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler