Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Belediyesi, çalışanı Uğur Celep için "kırk yemeği" verildi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli olarak görev yaparken kaza sonucu hayatını kaybeden Uğur Celep için Kartal Esentepe Mahallesi'nde bulunan Cemevi Vakfı'nda "kırk yemeği" verdi.

        Kartal Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli olarak görev yaparken 29 Eylül'de gerçekleşen elim bir kazada hayatını kaybeden Uğur Celep için Kartal Esentepe Mahallesi'nde bulunan Cemevi Vakfı'nda "kırk yemeği" verdi. Uğur Celep anısına Kartal Belediyesi tarafından verilen yemeğe Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri, Kartallı muhtarlar, Kartal Belediyesi çalışanları ve Uğur Celep'in akrabaları katıldı. Kartal Cemevi Vakfı Dedesi Mustafa Düzgün'ün okuduğu bağış ve lokma duasının ardından gelenlere yemek dağıtıldı.

        (ÖY-Y)

        07.11.2016 14:24:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler