Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yazgı, dev projelerini belediye meclis üyelerine tanıttı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye meclis üyelerine yapımı devam eden dev projelerini tanıttı.

        Hafta sonu belediye meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yazgı, hep birlikte otobüse binerek şehir turuna çıktı ve belediyenin projelerini yerinde görüp inceleme imkanı sağladı. Başkan Yazgı, belediye meclis üyeleriyle birlikte düzenlenen hizmet tanıtım gezisi kapsamında lise kavşağında yapılan düzenlemeden başlayarak sırasıyla 2. Kılıçaslan Hamamı ve Kültür Merkezi Projesi, halk otobüsleri bekleme alanı, Azmi Milli Kapalı Otopark ve Çocuk etkinlik alanı, Piri Mehmet Paşa Çarşısı projesi, Kapalı Salıpazarı, İtfaiye ek binası, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi ve Tematik Park projelerini yerinde görüp inceleme yaptı. Hizmet gezisinin ikinci bölümü ise Kılıçaslan Parkı Nikah Salonu ve Kır Düğün alanı ile başladı. Akin Kavşak düzenlemesi, Yunus Emre Spor Tesisleri ek binası inşaatı, yeni terminal civarı kavşak düzenlemesi, kombine araçların hizmete sunulması ve ardından Hürriyet Sosyal Tesisi, Laleli İçme Suyu Depo İnşaatı ve Pirali Sultan Türbesi gibi birçok alanda gezi ve inceleme yapıldı.

        Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak şehre çok büyük projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, "Belediye meclis üyelerimizle birlikte hizmet tanıtım gezisi düzenledik. Şehrimizde belediyemize ait projelerimizin bazılarını hep birlikte gezerek yerinde gördük. Bizler bu yola çıkarken Aksaray'ımızı marka şehir yapacağız demiştik. Belediye meclis üyelerimizin de desteği ile projelerimizi bu yönde hazırladık. Şehrimiz için o kadar büyük ve önemli projelerimiz var ki bunların birçoğunu gezip görme imkanımız oldu. Halkımız ve şehrimiz hizmetlerin en iyisine ve güzeline layıktır. Bizde bütün projelerimizi buna göre yapıyoruz. İnşallah yapımı devam eden projelerimiz bittiği zaman hep birlikte Aksaray'a ne kadar güzel hizmetler yapıldığını görmüş olacağız" dedi.

        (YC-AH-Y)

        07.11.2016 15:19:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler