Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maski Lütfiye Mahallesi'nin altyapısını yeniliyor

        (Fotoğraflı)

        Adem Şahin

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı'nın Lütfiye Mahallesi'nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

        MASKİ ekipleri, Saruhanlı'nın Lütfiye Mahallesi'nde 6 bin 766 metrelik kanalizasyon hatlarını ve 8 bin 911 metrelik içme suyu şebekesini yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalardan dolayı MASKİ'ye teşekkür eden Mahalle Muhtarı Nazım Akar, "Mahallemizde kanalizasyon hattı yenileme çalışması yapılıyor. 15 sene önce plansız ve projesiz olarak yapılmıştı. Şimdi MASKİ'nin yaptığı çalışmalar son sistem olarak yapılıyor. Çalışmalar iyi gidiyor. İçme suyu şebeke hattımızda 40 yıllıktı. Onlarda değişecek. İçme suyu depomuzun demir olan boruları da değiştiriliyor. Depomuzun içerisine fayans döşeme çalışması da yapılacak. Başkanımıza çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum. Başkanımız çok çalışkan. Manisa'mızın her yerine uzanabiliyor. Tekrar tekrar teşekkür ederim başkanımıza. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yollarımıza parke taşı döşenecek. Mahallemiz daha da iyi olacak" dedi.

        (AŞ-AY-Y)

        08.11.2016 09:37:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler