Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencilerinin sorunları görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde üniversite öğrencilerinin sorunlarına çözmek bulmak ve öğrencilerin beklentilerinin karşılanması adına geniş tabanlı toplantı yapıldı.

        Pazarlar Meslek Yüksekokulunda yapılan toplantıya Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, Emniyet Amiri Fikret Gün, Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcıları ve sekreteri, İlçe Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum kuruluş yetkilileri, merkez mahalle muhtarları ve ilgili esnafların katımı ile gerçekleşti.

        Pazarlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, Pazarlar Meslek Yüksekokulunun tanıtımı, üniversite öğrencilerin sorunlarını ve beklentilerini anlatan bir sunum yaptı.

        Toplantıda öğrencilerin kalacak yer sorunu, Ulaşım ve Sosyal aktiviteleri ile ilgili konular görüşüldü. Çözüm önerileri tartışıldığı toplantıda somut adımların kararlaştırıldı.

        Toplantı ilgili bilgi veren İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, "İlçemizdeki üniversite öğrencilerimizin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda her kurum ve özel kişiler üstüne düşen görevi tam manasıyla yerine getirecektir. Öğrenciler bizim misafirimizdir. Öğrencilerin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.(MB-EFE)

        08.11.2016 10:31:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler