Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Vekili Özak, Tıp merkezi açılışına katıldı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Derince'de hizmete giren Tıp merkezinin açılışına katıldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Derince'de hizmete giren Tıp merkezinin açılışına katıldı. Açılışa Başkan Vekili Özak'ın yanı sıra Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Tıp merkezi Genel Müdürü Esener Maçil, Siyasi parti milletvekilleri, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi ve davetli katıldı.

        Açılışta konulan Başkan Vekili Özak, "Türkiye sağlık sektöründe gerçekten çok iyi bir yatırım yaptı. Bunda özel kurumların çok ciddi desteği oldu. Yaklaşık 650 bin sağlık çalışanımız var. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Sağlığın çok önemli olduğunu biliyoruz. Özel Derince Marmara Tıp Merkezi'nin hayırlı olmasını diyorum" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri hastaneyi gezerek hayırlı olmasını diledi.

        (GY-Y)

        08.11.2016 12:22:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler