Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ücretli öğretmenden örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto ilçesindeki Kalecik Köyü İlkokulunda görev yapan ücretli öğretmenin girişimleri sonucu hayırsever bir vatandaş tarafından öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

        Varto ilçesine 20 kilometre mesafede bulunan 40 haneli ve 300 nüfuslu Kalecik köyündeki ilkokulda ücretli olarak öğretmenlik yapan Sami Özçelik, öğrencilerinin kışa hazırsızlık yakalandığını düşünerek, ihtiyaçlarının karşılanması için isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir vatandaşla irtibata geçti. Yapılan girişimlerin ardından hayırsever vatandaş tarafından öğrencilere bot ve pardösü ile elbise yardımı yapıldığını ifade eden Özçelik, "Okula devam eden öğrencilerimin kışa hazırlıklı olmaları açısında hayırsever bir vatandaşla yaptığım görüşmeler sonucunda öğrencilerime kışlık giyim ve bot vereceği sözünü aldım. Sağ olsun bu hayırsever vatandaşımız, okulumuza gerekli olan kışlıkları gönderdi. Öğrencilerime dağıtırken onların mutluluğu bana da yansıdı. Emeği geçen hayırsever vatandaşımıza ve dağıtımımıza katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Sait Yetkiner ile Şube Müdürümüz Abdulnasır Sever'e teşekkür ederim" dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner ise, çocukları giydiren hayırsever vatandaşa ve öğretmene teşekkür etti.

        (MSA-Y)

        08.11.2016 12:43:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler