Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Elektrik perakende ucuz elektrik atağında

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Elektrik Perakende Satış Diyarbakır İl Müdürü Ali Gevancı, il genelinde şimdiye kadar binlerce müşterilerine indirimli elektrik sağladıklarını belirterek, yıl içerisinde aylık ortalama 120 TL ve üzerinde elektrik tüketen tüm müşterilerinin başvurmaları halinde indirimli elektrik imkanından yararlanabileceğini söyledi.

        Ülke genelinde faaliyet yürüten diğer enerji şirketleri gibi Dicle Elektrik Perakende de sorumluluk bölgesindeki illerde EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) mevzuatı çerçevesinde yıllık 3.600 kWH ve üzerinde elektrik enerjisi tüketen müşterilerini "Serbest Tüketici" kapsamına alarak, indirimli elektrik sağlıyor. Bölge genelinde söz konusu miktarın üzerinde elektrik kullandığı için indirimli elektrik talep eden müşteri sayısı her geçem gün artarken, sadece Dicle Elektrik Perakende Diyarbakır İl Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bu güne kadar 21 bin 600 müşteriye indirimli elektrik verildiği öğrenildi.

        Ayda ortalama 120 TL elektrik kullanan herkes

        Müşterilerini indirimli elektrik imkanından yararlanmaya çağıran Dicle Elektrik Diyarbakır İl Müdürü Ali Gevancı, konuyla ilgili şöyle dedi:

        "EPDK mevzuatı gereği yılda 3.600 kWH ve üzerinde elektrik kullanan her müşterimiz indirimli elektrik alma hakkına kavuşuyor. Bu da ortalama olarak ayda 120 TL ve üzerinde elektrik tüketimi anlamına geliyor. Ticarethane, sanayi veya resmi daire müşterilerimizin yanında mesken müşterilerimiz de indirimli elektrik imkanından yararlanabilirler. İl genelinde toplam 492 bin müşterimiz var. Bunların 21 bin 600'üne halen indirimli elektrik veriyoruz. Tüketimleri nedeniyle 16 bininin daha indirime hak kazandığını belirledik. Oluşturduğumuz mobil ekiplerimiz, bu müşterilerimizi ziyaret ederek hem konuyla ilgili bilgi veriyorlar, hem de talepleri doğrultusunda indirimli elektrik almaları için sözleşme yapıyorlar. Şartları uyan ve şirketimize başvuran tüm abonelerimiz bu imkandan yararlanabileceğini duyurmak istiyoruz."

        (İHA-MP-Y)

        08.11.2016 14:02:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler