Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Durdurduğu otobüsü arayan polis sahte para ele geçirdi

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde'nin Ulukışla ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri durdurduğu otobüste çanta içerisinde bulunan sahte para ele geçirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Ulukışla İlçesi'nde ihbar üzerine durdurduğu otobüste arama yapan polis ekipleri sahte para ele geçirdi. Ulukışla ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Eminlik gişelerinde uygulama yaptığı sırada gelen bir ihbar üzerine bir yolcu otobüsünü durdurdu. Ekipler yolcu otobüsünde yaptığı aramada bir çanta içerisinde üzerinde geçersiz ibresi olan 200 adet 1 dolar, 3 adet 200 TL, fotokopisi elde edilmiş 2 adet 100 dolar ele geçirdi.

        Olayla ilgili şüpheli olarak otobüste yolcu olan M.S, İ.Y, M.G ve M.Y gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

        (YE-AÖ-Y)

        08.11.2016 16:13:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler