Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Kadınlar Kulübü sertifikalarını aldı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açılan üç haftalık "Menopoz Okulu" eğitimlerini tamamladı ve sertifikalarını almaya hak kazandılar.

        Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri, aldıkları eğitim ile, kadın doğum uzmanı, psikolog, spor hekimi, diyetisyen ve eğitimcilerin oluşturduğu uzman bir ekipten, menopoz ile ilgili olası sağlık sorunları hakkında bilinçlenme ve devamlılık gerektiren sertifikalı eğitimlerini tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

        Üç hafta süren "Menopoz Okulu" sonunda memnuniyetlerini ifade eden Kadınlar Kulubü üyeleri, "Menopoz ve menopoz ile ilgili yaşayabileceğimiz sağlık sorunlarını anlamlandırmak açısından verimli ve faydalı bir süreçten geçtik. Kartepe Belediyemize ve eğitim veren uzmanlarımıza teşekkür ederiz. Eskiden her şeyi kendi imkanlarımız ile çözmeye çalışırdık ya da yetişemez vazgeçerdik. Şimdi çok şükür belediyemiz her konuda bizleri destekliyor, sahip çıkıyor. Allah başkanımızdan ve ekibinden razı olsun" dediler.

        (İG-AY)

        09.11.2016 10:43:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler