Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESOB Başkanı Dinçer, Jandarma Komutanı Kanat'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, İl Jandarma Komutanı Kd.Albay Hüseyin Kanat'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennilerinde bulundu.

        Başkanvekili Nesil Aydın ve yönetim kurulu üyesi Ömer Şahbudak'ında eşlik ettiği ziyarette, teşkilatın yapılanmasına hakkında bilgi veren Dinçer, "Birliğimiz il genelinde örgütlü 70 meslek odasından oluşmaktadır. Bu odalara bağlı 70 bine yakın üyemiz mevuttur. Üyelerimizin hak ve menfaatlerinin korunması, birlik beraberliğinin sağlanması, yerelde ve genelde çözüm bekleyen sorunlarına katkı sunma amaçlı çalışmalar yapmaktayız" dedi.

        Esnaf teşkilatının kentte örgütlü en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Dinçer, "Aile büyük olunca elbette sorunlarda büyük oluyor. Artı geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Çamlıyayla'daki bir esnafımız ile Anamur'da bizden hizmet bekleyen esnafın talep ve önerilerini anında yerine getirme gayretindeyiz" diye konuştu. Esnaf ve sanatkarların yerelde ve genelde çözüm bekleyen sorunlarına çözüm üretme gayretlerinin yanı sıra, ilin mülki amiri, yerel yönetimler, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları ile de ikili diyaloglar kurduklarının altını çizen Dinçer şöyle devam etti;

        "Esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve çözüm önerilerinin yanı sıra mesleki eğitimin gelişimi, gelişen teknolojiye ayak uyumu, güvenlik gibi konularda da ilimizdeki kurum ve kuruluş temsilcileriyle ikili ilişkilerimizi daima üst düzeyde tutuyoruz. Bu bağlamda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin asayişle ilgili silahlı gücü Jandarma Komutanlığı ile de sürekli iç içeyiz. Sizden önceki komutanlarımızla da sürekli olarak diyalog halindeyiz. Bu diyalogumuzu sizle de sürdürme azmi ve gayretinde olacağız."

        Mersin İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Hüseyin Kanat ise Başkan Dinçer ve yönetimince gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mahallemizin bakkal amcası, sıcak dost eli esnafımızın örgütlü teşkilatınca gerçekleştirilen bu ziyaret, bizleri son derece memnun etmiştir. Bizlerde başta esnaf teşkilatımız olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşları ve daire müdürlerimizle ikili ilişkilerimizi güçlendirme gayretinde olacağız. İlginizden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

        (HSK-Y)

        09.11.2016 11:22:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler