Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar'da 'e-belediye' dönemi

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Bilgi toplumu entegrasyonunu sağlayabilmek için gerekli alt yapıyı oluşturan Niksar Belediyesi, çağdaş çözümler sunan e-belediye uygulamasını devreye soktu.

        Niksar Belediyesi Bilgi İşlem tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 7 gün 24 saat belediye işlemlerine ait borç, tahakkuk, ödeme, tahsilat, arsa m2 fiyatları, inşaat maliyetleri, aşınma oranları, ÇTV bedelleri bilgileri sorgulanabilir, kredi kartı ile borcunu güvenli bir şekilde ödeme kolaylığına erişilebilir bir çalışma başlatıldı.

        E- belediye kapsamında Niksar Belediyesi hizmetlerine ait detaylı bilgilere ulaşılabilir. Vergi borcu ödeme ve sorgulamasının yanı sıra, birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan 'e-belediye' uygulaması ile vatandaşlar, 24 saat boyunca 'www.niksar.bel.tr' adresinden tüm işlemlerini gerçekleştirme olanağına sahip olacaklar.

        Aynı zamanda Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi kapsamında, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Bilgi İşlem tarafından yapılan çalışmalar sonucu vatandaşların Kent Rehberi İle Niksar'ı gezebilecekleri, yapı fotolarına ulaşabilecekleri, e-imar üzerinden imar durumu sorgulaması yapabilecek ve belge çıktısı alabilecekleri bildirildi.

        (SÖZ-SLH-Y)

        09.11.2016 11:55:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler