Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp Belediyesi Simurg Eğitmenlerine 'Kılavuz Akademi'

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediyesi Simurg 5-25 yaş arası Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi, Eyüplü öğrencilere eğitim için yaptığı çalışmaların yanı sıra öğretmen ve eğitmenlerine de Kılavuz Akademi özel eğitim programı veriyor.

        Hizmet içi eğitim kapsamında Simurg Bilgi Evi ve Gençlik Merkezleri eğitmenlerini Kılavuz Akademi programıyla destekleyen Eyüp Belediyesi, daha kaliteli ve etkili bir eğitim için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

        Her hafta salı günleri gerçekleşen eğitimlerde iki haftada bir farklı konular işleniyor. Akademisyen Yrd. Doç. Dr. Kerim Karabacak eşliğinde bu hafta "Eğitimde Araştırma ve Proje Yazma Yöntemleri" konusunun işlendiği Kılavuz Akademi'de, eğitmen ve öğretmenler mesleki gelişim ve kişisel gelişim alanında kendilerini donatıyor.

        Öğretmenler aynı zamanda program sayesinde hem kendilerini hem de öğrencilerini geliştirip yetiştiriyor.

        (HB-MK-Y)

        09.11.2016 12:02:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler