Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Arslan öğrencilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Muş İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Hasköy ilçesinde lise öğrencilerine konferans verdi.

        Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilere yönelik konferanslarını sürdürüyor. Hasköy Kız Meslek Lisesi idarecilerince ilçeye davet edilen İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Arslan, onlara gelecek planlamaları hakkında çeşitli tavsiyelerde bulunup örnekler verdi.

        Düzenlenen konferansın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Hasköy ilçesini önemsediklerini söyledi. Kız çocuklarının özgüvenlerinin çok fazla olduğuna dikkat çeken Arslan, "Bugün Hasköy ilçemizi ziyaret ettik. Özellikle Hasköy Kız Meslek Lisesi Müdürümüzün daveti üzerine öğrencilerimize yönelik bir söyleşi yaptık. Öğrencilerimizin kendilerine özgüveni, medeni cesaretleri son derece yüksek. Burada iki saatlik bir söyleşimiz oldu, çokta mutlu oldum. Bu arada okulumuzu gezme ve inceleme fırsatımız da oldu. Yemekhanesi olsun, sosyal alanı olsun, bahçe düzeni olsun gayet düzenli bir okul olduğu ortadadır. Gördüğümüz üzere çok mükemmel imkanlar sunuluyor. Devletimizin güzel imkanları var. Biz yöneticiler olarak bunları iyi şekilde kullandığımız zaman çocuklarımızda eğitimlerini en iyi şekilde alacaklardır. Hasköy bizim önemsediğimiz ilçelerimizden birisi. Burada okullaşma oranımızda herhangi bir eksikliğimiz yok. Hasköy ilçemize kurulmasını planladığımız çok programlı bir liseyi yatırım programına aldık. Bu kapsamda arsa ve ihale aşaması da devam etmektedir. Burada güzel atölyeler var. Buraya çok programlı bir lise yaptığımız zaman inşallah önemli bir eksiğimiz kalmayacak" şeklinde konuştu.

        Düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, şube müdürleri Ahmet İyidil ve Gökhan Bilgin, okul müdürü Feridun Yaramış ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        (UU-MSA-Y)

        09.11.2016 13:38:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler