Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar'da öğrenciler jandarmayı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde Atatürk İlk ve Ortaokulunda okuyan askeri personel ve polis çocukları öğretmenleri ile birlikte Niksar İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

        Jandarma teşkilatını yakından tanımak için jandarma sorumluluk sahası, asayiş uygulamalarının yanı sıra yaptığı işleri yerinde görmek isteyen öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Niksar İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil Keskin tarafından karşılanan öğrenciler, İlçe Jandarma komutanlığının çalışma ortamı, karakol bölümü, araç parkını gezerek, jandarmanın yaptığı işler hakkında bilgi aldılar. Öğrenciler ayrıca Yüzbaşı Halil Keskin'e Türk bayrağı hediye ederek, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Ömer Halisdemir'in, ailesi ve mezarını ziyaret etmek için talepte bulundular.

        Öğrencilerin ziyaretinden çok memnun kalan ve öğrencilerle yakından ilgilenen Yüzbaşı Keskin, onlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

        (SÖZ-SLH-Y)

        09.11.2016 13:42:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler