Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Emniyet Müdürü Aktaş Malazgirt'te

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - 1999 yılında FETÖ hakkında hazırladığı rapor nedeniyle kumpasa uğrayan Muş'un yeni Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, ilk ziyaretini Malazgirt ilçesine yaptı.

        Son kararnameyle Muş Emniyet Müdürlüğüne atanan Zafer Aktaş, Malazgirt Emniyet Müdürü Ömer Akpınar ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Aktaş, daha sonra geçtiğimiz ay trafik kazası geçiren ve kontrole giden İlçe Kaymakamı Soner Kırlı'yı Malazgirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mesut Toydemir'in odasında ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Soner Kırlı, yeni atanan Muş Emniyet Müdürü Aktaş'a görevinde başarılar diledi.

        Malazgirt İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar'dan brifing alan Aktaş, daha sonra polis memurlarıyla bir araya gelerek görevlerinde başarılar diledi. Müdür Aktaş, huzur ve güvenin sağlanması için polisin var gücü ile çalışacağını kaydetti. Memleketin her karış toprağında görev yapmanın emniyet teşkilatı mensupları için bir gurur olduğunu ifade eden Aktaş, üzerlerine düşen vazifeyi sonuna kadar yerine getireceklerini belirtti.

        (VE-MSA-Y)

        09.11.2016 14:07:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler