Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediye Başkanı Özgüven'den MEDAŞ'a plaket

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran, MEDAŞ Ereğli İşletme Sorumluları Şeyma Ayırt ve Burak Altun ile birlikte Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti.

        Başkan Özgüven'in makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, Ereğli'de devam eden yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgi verildi. İlçedeki enerji sorununa kalıcı çözümler bulmak amacıyla çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren MEDAŞ yetkililerine teşekkür eden Başkan Özgüven, Ereğli Organize Sanayi Bölgesine yapılan yatırımlar başta olmak üzere; aydınlatma, alt yapı, trafo merkezleri yatırımları ile ve diğer çalışmalarından dolayı Uçmazbaş'a plaket hediye etti.

        (AH-Y)

        09.11.2016 15:06:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler