Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye Başkanı Süleyman Özkan, hastane inşaatını inceledi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, yapımı tamamlanmak üzere olan Devlet Hastanesi binasının inşaatını yerinde inceledi.

        Belediye Başkanı Süleyman Özkan, İdari Başkan Yardımcısı Birol Sarmış ile birlikte, hastane inşaatını yerinde inceleyerek, yüklenici firma Özensan Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile RC İnşaat, Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adına kontrol mühendisi olarak görev yapan İnşaat Mühendisi Metin Karakuyu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Özkan, "Yeni Devlet Hastanesi inşaatı tamamlanmış olup, açılışı için gün sayıyor. Hastane açıldığında göz kamaştıracak bir eser olacak, ilçemize ve bölgemize önemli sağlık hizmetleri sunacaktır. Hastanenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        Simav'a modern ve kaliteli 150 yatak kapasiteli hastane yapılmasının, sağlık hizmetlerinin yanı sıra ilçe ekonomisine de katkıda bulunması beleniyor. (MEİ-EFE)

        09.11.2016 15:50:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler