Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Culha: "Geleceğimiz yeşil bir çevrede büyümeli"

        - Gözcüler İlkokulu ve Ortaokulu'nun çevresine fidanlar dikildi

        (Fotoğraflı)

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, öğrencilerin ağaçları koruması, yeşil bir çevrede büyümeleri ve gelecek nesile yeşil bir çevre bilincinin aşılanması açısından ağaç dikmenin önemli olduğunu söyledi.

        Başkan Culha, Gözcüler İlkokulu ve Ortaokulu'nun çevresini yeşillendirmek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği ağaç dikim törenine katıldı. Törende Başkan Culha, hem fidan dikti, hem de diktiği fidanları suladı. Ayrıca Başkan Culha, yapımı tamamlanma aşamasına gelen ve 2016-2017 eğitim-öğretim yılının 2. döneminde açılması beklenen Gözcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kaldırım ve yol düzenlemelerini yapmak için de incelemelerde bulundu.

        Başkan Nazım Culha, öğrencilerin ağaçları koruması, yeşil bir çevrede büyümeleri ve gelecek nesile yeşil bir çevre bilincinin aşılanması açısından ağaç dikmenin önemine dikkat çekti.

        (MSM-Y)

        09.11.2016 15:59:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler