Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahin; "Ulu Önder Atatürk'ü Minnetle Anıyorum"

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

        Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi;

        "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurladığımız günün yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnet duygularımızla anıyoruz. İçinde bulunulan imkansızlık ve yokluklar nedeniyle bağımsızlık umutlarının azalmakta olduğu bir dönemde, tarihinde asla esaret altına alınamamış Milletimize olan inancını kaybetmeyerek birbirine kenetlenmesini ve ayağa kalkmasını sağlayan Atatürk, Milletimizin Kurtuluş Savaşı gibi tarihte eşine az rastlanır bir zafere ulaşmasına öncülük etmiştir.

        Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ulusumuz işgal altındayken, zor bir süreçten geçerken ulus olma bilincini aşılayarak, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve mimarı olmuştur.

        Atatürk, sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin değil, diğer tüm ulusların saygı duyduğu bir lider olarak da tarihe adını yazdırmış büyük bir liderdir.

        Bizler, bağımsız bir gelecek için Atatürk'ün fikirleri ışığında ilerleyerek bu mirası bizden sonraki nesillere gururla aktarmak kararlılığındayız. 10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.

        Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 78. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyorum."

        (SÖ-SÖ-Y)

        09.11.2016 16:05:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler