Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yiğit'ten bir müjde daha

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, gizli kalmış güzelliği gün yüzüne çıkardıklarını söyledi.

        Yılan çatı kanyonlar bölgesi ve çevresi Milli parklar Genel Müdürlüğü tarafından Orman ve su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda yatırıma açık tabiat parkı ilan edilmesi çalışmalarına başlandı. Uzmanlar ve teknik ekip en son değerlendirmeyi yapmak üzere Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile birlikte bölgede kapsamlı bir değerlendirme gezisi yaptı.

        Başkan Yiğit'te "Yığılca'yı, Düzce'yi hatta bölgemizi turizm yönünden şaha kaldıracak bir projeyi Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu talimatları doğrultusunda ilk adımları atmış bulunuyoruz. İki metropol şehrimizin ortasında yıllardır gizli kalmış bir güzelliği gün yüzüne çıkıyor. Milyonların hizmetine sunuyoruz. İnsanımız bu güzellikleri görmeden ahrete gitmesinler istiyoruz. Adeta yalancı cenneti görsünler istiyoruz. İstanbul ve çevre İllerden birçok ziyaretçi bölgeyi geziyor görüyor büyüleniyorlar. Ne yazık ki gelenleri ağırlama noktasında tesis eksikliğimiz var bunu da İnşallah son derece çevreci olan Sayın bakanımız Veysel Eroğlu'nun katkıları ile çözüyoruz. Burayı görenler buralar Davos'tan daha güzel olduğunu söylüyorlar" dedi

        (AY)

        09.11.2016 17:14:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler