Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okullar arası yeni sezon müsabakaları start aldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen "Okul Sporları 2016-2017 Sezonu" Mimar Sinan Spor Salonunda oynanan Genç Kızlar A Voleybol müsabakalarıyla başladı.

        2016 - 2017 Okul Sporları Sezonuna takım sporlarından basketbola 115 okul, futsala 165 okul, futbola 152 okul, hentbola 54 okul ve voleybola 176 okul takımı katıldı. Sezonun ilk müsabakaları tepeden tırnağa yenilenen Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynandı.

        Tepeden tırnağa yenilenerek yeni görünümüne kavuşan Mimar Sinan Spor Salonunda 08 Kasım 2016 tarihinde Genç Kızlar A Voleybol kategorisinde müsabakalar oynandı. İlk olarak Koçarlı Mustafa Kezban Küçükoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Kocatürk Sağlık Meslek Lisesini 3-2 yenerek turnuvadaki ilk galibiyetini aldı. Ardından oynanması planlanan Çine 70. Yıl Anadolu Lisesi ile Adnan Menderes Anadolu Lisesi voleybol müsabakasına Çine 70.Yıl Anadolu Lisesi maça gelmediği için hükmen Adnan Menderes Lisesi müsabakayı 3-0 kazandı. Mimar Sinan Spor Salonunda aynı gün oynanan diğer maçlarda ise Aydın Lisesi İncirliova Anadolu Lisesini 3-0, Sosyal Bilimler Lisesi Özel Fen Bilimleri Temel Lisesini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

        2016 - 2017 Okul Sporları Sezonunun tüm spor branşlarındaki müsabakaların güncel fikstür takibi için Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün resmi web sitesi olan www.aydin.gsb.gov.tr adresinden Okul Sporları bölümünün Fikstürler kısmından takip edilebilecek.

        (MB-S)

        09.11.2016 17:23:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler