Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden mezarlıklara özel ilgi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'na bağlı Kasar Mahallesinde bulunan mezarlığa giden yolu ve mezarlık içerisindeki yolu yeniliyor. Vatandaşları yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtaracak olan kilit parke çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı öğrenildi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bulunan mezarlıklarda hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmeleri için mezarlık temizlikleri ile bakım ve onarım çalışmaları yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, yolları kötü olan mezarlıkların da yollarını yeniliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla Köprübaşı'na bağlı Kasar Mahallesinde bulunan mezarlığın da yolları yenileniyor.

        Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün önderliğinde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Vatandaşlarımız yaz mevsiminde tozdan, kış mevsiminde ise çamurdan etkilenmemesi için mahallemizden mezarlığa gelen yolda ve mezarlık içerisinde yolda kilit parke taşı çalışmalarımıza başladık. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın ebediyete intikal eden yakınlarını daha rahat bir şekilde ziyaret edebilmeleri için çalışmalarımızı hassasiyetle sürdüreceğiz" diye konuştu.

        (SC-Y)

        10.11.2016 09:30:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler