Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atatürk ölümünün 78. yılında Kulu'da saygıyla anıldı

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yıldönümünde Konya'nın Kulu ilçesinde saygıyla anıldı.

        Atatürk Anıtı'ndaki törene, Konya Vali Yardımcısı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Garnizon Komutanı Mustafa Erkaraman, Cumhuriyet Savcısı Ülker Peker, Emniyet Müdür Vekili Amir Yahya Et, Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak, ilçe siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri ile okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

        Programda Konya Vali Yardımcısı Mehmet Ünal ve Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. İki dakika çalan siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Buradaki programın ardından anma etkinlikleri, Anadolu Lisesi ve Beşkardeş okulları tarafından ortaklaşa düzenlediği 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programıyla devam etti.

        (ÖK-AH-Y)

        10.11.2016 11:42:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler