Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STSO'dan kırtasiye malzemesi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) katkılarıyla, Baykan Kaymakamlığı'na gönderilen kırtasiye malzemeleri öğrencilere dağıtıldı.

        Sarısalkım Köyü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kırtasiye dağıtım törenine Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası 11. Meslek Komitesi Başkanı Fethullah Tardu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muzaffer Erfus katıldı. Kaymakam Kocabey, "Çocuklar ülkemizin geleceğinin, teminatıdır. Onların her anlamda daha donanımlı yetişmesi tek temennimizdir. Sağlam bir gelecek, çocuklarımıza şimdiden verdiğimiz eğitimle orantılıdır. Bizler birçok alanda hizmetler yürütüyoruz, bugünde çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulunduk" dedi.

        STSO Meslek Komitesi Başkanı Tardu, kırtasiye yardımın da emeği geçen STSO Başkanı Güven Kuzu'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

        (MND-MP-Y)

        10.11.2016 11:50:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler