Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmadan hem denetim hem eğitim

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - İzmir Foça'da, jandarma ekipleri asayiş görevlerinin yanı sıra araç denetim faaliyetlerini de sürdürüyor. Araç okul servisi olduğunda denetim faaliyetine eğitim de ekleniyor.

        Okul araçlarının donanım ve evraklarının yasal prosedüre uygun ve tam olmasını sağlamayı amaçlayan denetimlere öğrencilere yönelik eğitimler bu öğrenim yılı başında eklendi. Öğrencilerin araç içinde hareket tarzları, özellikle ön koltuklardakilerin emniyet kemeri takmaları, görevlinin uyarılarına uymaları, aracın duruş ve kalkışlarıyla iniş binişlerde dikkatli olmaları ve sürücünün güvenli bir sürüş için meşgul edilmemesi gereği, anlatılan konular arasında yer alıyor.

        Foça İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sertan Koç'un direktifleri doğrultusunda okul servislerine özel bir önem veren Trafik Şubesi Amiri Jandarma Kıdemli Başçavuş Bülent Eroğlu ve ekibi, araçların içinde kısa bilgilendirmeler yaptıktan sonra öğrencileri uğurluyor. Veliler, uygulamadan memnuniyetlerini belirtiyor.

        (SV-CA)

        10.11.2016 13:33:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler