Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis'te Atatürk saygıyla anıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kilis'te düzenlenen törenlerle anıldı.

        Anma programının Aleaddin Yavaşça Kültür Merkezinde devam eden diğer bölümünde ise yine saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile birlikte günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapılarak, şiirler okundu ve İl Jandarma Alay Komutanlığı'nca hazırlanan Atatürk'ü Keşfetmek isimli bir sunum yapıldı.

        Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Mustafa Kemal isimli oratoryonun gösterimi ve halkla yapılan röportaj sunumunun ardından tören son buldu.

        Programa Kilis Valisi İsmail Çataklı, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürlerinin yanı sıra sivil ve askeri erkan, siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

        (MAD-BRN-Y)

        10.11.2016 15:07:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler