Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni şakran Mahallesindeki vatandaşlardan doğal gaz çağrısı

        - Yeni Şakran'da yaşayanlar doğal gaz istiyor

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - Yeni yasa ile İzmir'in Aliağa ilçesine bağlanan Yeni Şakran Mahallesinde yaşayanlar, bölgeye doğal gaz gelmesi için imza kampanyası başlattı.

        Yeni Şakran Mahallesinde yaşayan mahalle sakinleri, yaşadıkları bölgeye doğal gaz gelmesi için harekete geçti. Bir araya gelen mahalleliler, bir imza kampanyası başlattı. Şakran Cezaevinde bulunan doğal gazın mahalle içinde de kullanılmasını talep eden vatandaşlar, kente doğal gaz gelmesi çağrısında bulundu. Kampanya hakkında bilgi veren Yeni Şakran Mahallesi Muhtarı Metin Yıldız, "Yeni Şakran'da evleri olan; ama kendileri mahalle dışında yaşayan vatandaşlarımızın muhtarlığımızda bulunan dilekçelere imza atarak destek olmalarını istiyoruz. Doğal gaz sayesinde Yeni Şakran'ın temiz havasının kirlenmesinin önüne geçilecek" dedi.

        (NE-HG-Y)

        10.11.2016 15:36:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler