Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araç'ta 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        İlhan Yazan

        KASTAMONU (İHA) - Araç'ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni düzenlendi.

        Tüm yurtta olduğu gibi Araç ilçesinde de Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Programa, Araç Kaymakamı Veli Biçer ve Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından saatler 09.05'i gösterirken Atatürk'ün manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

        Programın devamı Belediye Kültür Merkezi'nde sürdü. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Araç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Sakine Aytaç yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu, Atatürk'ün hayatı ile ilgili sinevizyon gösterisi izlendi. Daha sonra Araç Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri tarafından '10 Kasım' konulu oratoryo gösterisi sunumu gerçekleştirildi.

        (Vİ-BB)

        10.11.2016 17:09:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler